Heksenteksten

Weblog van juni 2002 tot september 2006. Gestart in Belgiƫ, voortgeblogd in Zuid-Afrika en het laatste jaar vanuit de VS.

donderdag, januari 12, 2006

Hup Baron!

Ik weet niet hoe hij het voor elkaar krijgt maar Baron, de hond van mijn zus, doet vandaag auditie voor een Echt Toneelstuk (met Paul de Leeuw, zo wordt gefluisterd). Als hij die rol zou krijgen, moet hij dus op toernee, in een bus. Misschien moet mijn zus dan wel elke avond met hem mee, als begeleider. Of haar vriend. Ik vind het te grappig om over na te denken. Baron is geen knappe hond, maar hij is ook niet gewoontjes. Hij is meer een samengestelde hond. Van achter: slank en snel, van voren: mopsig en mal. Juist daardoor is hij onweerstaanbaar. Iedereen vindt hem leuk! Hij is ook heel rustig, dat is zijn kracht, zijn grote talent dat hem nu wel eens tot de ster van Neerlands podia zou kunnen maken.
Het enige rare aan hem is dat hij soms zomaar wat zit te knorren. Maar ach, wat geeft het. Het is onverstaanbaar (Baron knort in het Spaans) en alleen de kniesoren op de eerste rij zullen het misschien horen.