Heksenteksten

Weblog van juni 2002 tot september 2006. Gestart in België, voortgeblogd in Zuid-Afrika en het laatste jaar vanuit de VS.

woensdag, oktober 12, 2005

Zegen voor beestjes

Een kerk hier in de straat organiseert Pet Blessings. Er stond ook een foto van in de krant met de tekst: Thirsty soul Scotty (dat was de poedel op de foto, vastgehouden door zijn baasje) got a blessing, and a little drink of holy water, Sunday afternoon from Father Joe Bochenek of St. Brigid Roman Catholic Church in Canton (dat is de naam van deze wijk). More than 40 dogs and cats, and one parakeet, were blessed during Canton's ecumenical blessing of pets in O'Donnell Square. Pastors from Messiah Lutheran, United Evangelical, and St. Casimir Roman Catholic Church also took part.
Wat moet je daar nou van vinden?! Ergens vind ik de naïviteit van die baasjes wel ontroerend, maar tegelijkertijd lach ik ze ook keihard uit. Wat een sukkels!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

bizar vind ik het! ik las vorige week in de krant dat in NL ook een kerkdienst was voor baasjes met beestjes, tsja...
Freule Lily is veel te wild voor de kerk.
Baron vindt het misschien wel prettig om rond te keutelen onder zacht gezang en dan stilletjes een keuteltje te draaien achter de kanselier ;-)
xx TK

9:56 a.m.  

Een reactie posten

<< Home