Heksenteksten

Weblog van juni 2002 tot september 2006. Gestart in Belgiƫ, voortgeblogd in Zuid-Afrika en het laatste jaar vanuit de VS.

zondag, februari 19, 2006

Baron breekt een been

door Tanja

Baron keek bij na z'n eerste opgang wat verbaasd naar al het publiek en reageerde vervolgens licht overrompeld door achterstevoren (met kont naar de zaal dus) op het toneel te gaan zitten en met z'n hoofd een beetje onder Myranda's jas. Daarna heeft hij zich duidelijk hersteld en keek hij relaxed de zaal in, gaapte, ging liggen of rekte zich uit. Myranda en hij zijn in ieder geval een leuk koppel, zij speelt de nar Feste met hondje dus.
Ik was zeer vertederd en heb uiteraard vooral naar hem zitten kijken, die twee uur die de eerste helft duurt en waarbij Baron bijna continu op het toneel is. In de tweede helft (die maar een uurtje duurt, ha!) is hij zogenaamd dood en loopt Myranda met een dode nep-Baron aan een riempje. Ze vonden de tweede helft te heftig voor hem en tsja, ik ben ook blij voor Baron dat hij na twee uur uit de podiumlampen kan maar ik kan niet onbevooroordeeld naar die overgang van levend naar dood kijken, dus ik vind het vooral stom, die dode Baron.

Lees ook Applaus op zondag op het weblog van Hanneke Groenteman.
Eerder verschenen: Binnengekomen mededeling van Tanja, Baron Krijgt Rol, en Hup Baron.