Heksenteksten

Weblog van juni 2002 tot september 2006. Gestart in Belgiƫ, voortgeblogd in Zuid-Afrika en het laatste jaar vanuit de VS.

maandag, februari 20, 2006

Schaatsverhalen

Vandaag in de krant weer een groot en hard stuk over Shani Davis. Dit keer niet over die achtervolging waar hij niet aan mee heeft gedaan, nee, dit keer over het feit dat hij kortaf deed tegen NBC Melissa Stark die hem direct na de race interviewde. Hij gaf haar 'the cold shoulder'. Jaloers schrijft de krant: ... after the NBC exchange, he stepped in front of the Dutch television cameras for an interview described as warm and engaging by someone who watched it. Tja, dat zal omgekeerd ook wel eens gebeuren! (Ik denk aan Edgar Davids?) Ondertussen staat de rest van de krant al dagen vol met verhalen en foto's van Kimmie Meissner, die uit Baltimore komt, wat dus een deel van de aandacht verklaart. Ze is nog maar 16 jaar oud en zo jong en leuk en onschuldig dat je er flauw van wordt. Heilige Kimmie blijkt nu een vriendinnetje te hebben gehad dat kanker had en dat ze regelmatig in het ziekenhuis opzocht (Kimmie's vader is arts). Het is echt een ontroerend verhaal, als het maar niet zo overdreven werd! Ga nou maar snel een gouden of zilveren of vooruit, bronzen medaille bij mekaar schaatsen Kimmie, dan praten we daarna wel weer verder. Overigens staan er een paar warm and engaging interviews met Davis op de website van NBC.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ik heb je weblog gelezen over dat schaatsen, maar volgens ons is het zo: Shani Davis gaat gewoon zijn eigen gang, met zijn moeder en coach reist hij naar de wedstrijden, heeft geen manager en kleedt zich zoals hij wil (buiten de wedstrijd) is in zich zelf gekeerd, geeft geen interviews enz. Chad Hedrick komt uit Texas, vinden wij een opschepper (brutaal gezicht) en Mart Smeets zegt het zo: het gaat gewoon tussen noord( Shani) en zuid, zwart en wit. Nu net heeft Shani op de 1500 meter zilver gehaald, Chad brons (haha) en Italiƫ goud, wij niets, nouja 4e en 5e. En ook: in USA is het kunstrijden op de schaats veel populairder, van de week zagen we een verslag van 1964, waarin USA voor het eerst meedeed aan "snelschaatsen", de verslaggever legde uit hoe het werkte.

7:17 p.m.  

Een reactie posten

<< Home