Heksenteksten

Weblog van juni 2002 tot september 2006. Gestart in België, voortgeblogd in Zuid-Afrika en het laatste jaar vanuit de VS.

dinsdag, juni 22, 2004

Veel goede nieuwsen:
Mijn ene lieve zus Tanja gaat trouwen met Daan!
Daan schrijft: We weten nog niet precies wanneer de plechtigheid zal plaatsvinden maar waarschijnlijk in het voorjaar 2005, mijn pa zei grappend: "5-5-'5, das leuk!". Das inderdaad wel een leuke datum, maar ook weer zover weg dus dat weet ik nog niet. Misschien moeten we dan om 5 over 5 trouwen? Hihi! (...) We zijn nu net terug van Oerol, met zijn tweetje in het kleine tentje van pamaKlooster, was heel gezellig en knus. We hebben geen ruzie gehad tijdens opzetten ;-).

Mijn andere lieve zus Noor heeft een nieuwe baan bij verloskunde!
Ze mailt: Het is echt vreselijk anders. Het ziekenhuis, de patienten , het specialisme, alles. (...) Er is een heleboel te
leren. (...) Ik ben ook thuis ook veel aan het lezen erover en op internet aan het zoeken. Bijv over borstvoeding moet je (verse) moeders echt goed in lichten. Vrouwen zijn echt labiel na een bevalling en geven snel op als het niet lukt. En ik ben aan het oefenen met babys, dat is ook lastiger dan je zou denken. Wel heel erg lief, alles is nog zo glad en zacht. En friemel kleine teentjes en vingertjes.


Vriendin Martine is na lange wereldreis weer helemaal happy in Holland!
Op ergensheen.nl schrijft ze: Nu vijf weken later hebben we ook weer de echte nederlandse regenachtige dagen meegemaakt, maar zijn we desondanks nog steeds blij dat we in Nederland zijn. Als we mensen met reistassen zien slepen, denken we "goddank, wij hoeven even niet meer". Langzaam bouwen we weer een eigen leven op. Michel heeft vandaag (2 juni '04) gehoord, zo goed als zeker een baan te krijgen bij ECT in de maasvlakte en gaat waarschijnlijk per 1 juli beginnen. En ik ga zo goed als zeker eind september beginnen met de vierjarige part-time opleiding Integratieve kindertherapie. Nu op zoek naar een huisje in de buurt van de kust en dat we dan hopelijk nog lang en gelukkig mogen leven……Einde.

En vriendin Natasja heeft een dochter!
Per sms: Ze is prachtig.

En dan nu: oogjes dicht en snaveltjes toe.